Herinneringen aan

 

Andro Knel

 

 

Herinneringen aan Andro staan ook in het gastenboek. Op deze pagina echter probeer ik (de webmaster) mijn eigen herinneringen te verwoorden en ik wil graag in de toekomst ook van anderen die dicht(er)bij hem stonden de herinneringen noteren.

-----------------------------------------------------------------------

Dit item is opgesplitst in 2 onderdelen:

  • Het eerste onderdeel bevat korte, krachtige verhalen over Andro. In hooguit 10 zinnen vertellen vrienden, kennissen, klasgenoten, familieleden etc. iets leuks over wat ze met Andro hebben meegemaakt.  Zo krijg je dmv korte stukjes een beeld van Andro.
  • Het tweede deel bevat herinneringen van anderen in meer 'verhalende' vorm.
     

In de kolom staat de naam vermeld van de persoon die de input heeft geleverd. Klik op die naam om zijn/haar verhaal te lezen.

Mocht je dit lezen en ook input willen leveren: vooral de korte verhalen zijn welkom! Zorg voor een verhaal/herinnering die voor een lach (en wellicht een traan) zorgt.

Kort&Krachtig Verhalend
Lody R. Patrick van F.
  Ferry D.
   
   
   
De webmaster De webmaster

 

 

 

 

Als je meer wilt lezen over Andro, de andere voetballers van het kleurrijk elftal en de vreselijke ramp van 7 juni 1989 dan raad ik je het boek van Iwan Tol aan genaamd: 'eindbestemming Zanderij'. Klik HIER om dat boek te bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

Hierboven zie je links het monument dat is gebouwd ter herinnering aan het ongeluk van 7 juni 1989. Rechts de voorkant van het boek van Iwan Tol.

-----------------------------------------------------------------------